08 / JUNE / 2022

Rules & Regulations

Participarea la evenimentele organizate de compania EMAGIC si ASOCIATIA CULTURALA CULTURAFT este supusa urmatorilor termeni si conditii:

 1. Termeni:
  1. Organizator: organizatorul evenimentului este EMAGIC (S.C Emagic Live SRL) si/ sau ASOCIATIA CULTURALA CULTURAFT.
  2. Participant: persoana care participa la festival/ eveniment/ concert, in calitate de cumparator al unui bilet/ abonament, in calitate de beneficiar al unei invitatii sau a unei alte forme de acces în cadrul evenimentului (brățara, guestlist, etc.)
  3. Spatiu de eveniment: orice zona delimitata in care organizatorul produce un eveniment, zonele adiacente sau asociate cu acesta precum si caile de acces de care organizatorul se foloseste.
 2. Reguli si conditii generale:
  1. Regulile generale si conditiile se aplica tuturor evenimentelor EMAGIC si/ sau ASOCIATIEI CULTURALE CULTURAFT, precum si serviciilor in cadrul evenimentului. La intrarea in spatiul de eveniment, participantii se supun neconditionat continutului acestor reguli generale.
  2. Ofertele, artistii participanti, listele de preturi si alte informatii sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate fara preaviz de catre organizator. Organizatorul nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele erori.
  3. Abateri de la regulile generale nu se pot face decat cu confirmarea scrisa a organizatorului.
  4. Organizatorul nu este responsabil decat de informatiile transmise de canalele sale de comunicare si nu de zvonuri etc.
  5. De asemenea, cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta tuturor participantilor la eveniment, atat public cat si echipa de organizare, evenimentele/ spectacolele vor fi organizate in conformitate cu reglementarile legale in vigoare la data desfasurarii fiecarui eveniment/ spectacol. 
 1. Raspunderea Organizatorului
  1. Participantii iau parte la eveniment pe riscul propriu. Organizatorul este responsabil doar daca daunele/ ranile se produc din neglijenta sa. Daunele pasibile de compensatie sunt stabilite de catre asigurarea evenimentului. Organizatorul nu este responsabil pentru daune produse astfel: de catre furnizorii angajati pentru eveniment sau angajatii acestora; de eventualele daune cauzate de nerespectarea prezentelor reguli; de probleme de auz/ vedere cauzate pe durata evenimentului; de pierderea de bunuri, distrugerea sau furtul obiectelor aduse de participanti in locatie; de schimbarile de orar (deschidere/ inchidere) ale evenimentului; de alte tipuri de daune cauzate de alti participanti.
  2. Organizatorul nu este in nici un fel responsabil de daune cauzate de forta majora.
  3. Toate prevederile acestei sectiuni se aplica si angajatilor organizatorului, precum si furnizorilor sai sau terte parti implicate.
 2. Inregistrarea
 3. Organizatorul poate inregistra evenimentul si participantii la el, poate sa faca publice imaginile in cauza, poate sa permita unor terti comercializarea acestor imagini.
 4. Prin intrarea in zona de eveniment, participantii isi dau acordul ca imaginea lor sa apara in materiale ale organizatorului sau materiale corelate evenimentului.   
 5. Drepturi intelectuale 
  1. Conform prevederilor legii drepturilor de autor nr 8/1996, participantii la eveniment nu au dreptul sa inregistreze (in scop comercial) imagini sau sunete din timpul evenimentului, acestia riscand confiscarea echipamentului gasit asupra lor. Vizitatorii nu au dreptul sa difuzeze sau sa comercializeze aceste inregistrari.
  2. Participantii nu au voie sa reproduca vizualul evenimentului (poster/ flyer etc.), sa foloseasca imaginea, respectiv numele artistilor implicati (sau orice alte nume, logo-uri sau brand-uri asociate evenimentului), sau bilete/ invitatii la eveniment in scopuri promotionale ori comerciale, fara acordul organizatorului.
  3. Participantii care incalca una dintre regulile mai sus mentionate sunt pasibili de plata unor sume cu titlu de daune-interese.
 1. Plangerile referitoare la desfasurarea evenimentului trebuie facute in scris, la OFFICE@EMAGIC.ROsau HELLO@AWAKEFESTIVAL.RO, catre conducerea organizatiei in termen de 7 zile de la fapta ce este reclamata.
 1. Toate disputele vor fi rezolvate in mod amiabil, prin conciliere directa. Atunci cand aceasta conciliere directa nu este posibila, disputele vor fi rezolvate la tribunalul pe raza caruia isi are sediul organizatorul.
 2. Legea romaneasca guverneaza orice conflict.
 1. Conditii Specifice
  1. In functie de specificul fiecarui eveniment si/ sau de solicitarile artistilor in cauza, organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce completari/ modificari prevederilor incluse in Conditiile Generale, urmand ca aceste informatii si reguli de interes public (Conditii Specifice) sa fie comunicate prin intermediul materialelor de presa, precum si a siteurilor: AWAKEFESTIVAL.ROsi/ sau WWW.EMAGIC.RO, inainte de inceperea evenimentului.
  2. Aceste completari/modificari (Conditii Specifice) se aplica alaturi de celelalte prevederi ale Conditiilor Generale, pentru evenimentele in cauza.