12 / JULY / 2021

AWAKE prezintă: Vița de Vie Simfonic la Cetatea Tîrgu Mureș

Vița de Vie va concerta în vara aceasta alături de Filarmonica de Stat Tîrgu Mureş, la Cetatea Medievală Tîrgu Mureș, pe 22 august, în cadrul unui eveniment prezentat de AWAKE.

Așa cum v-a obișnuit încă din 2017, AWAKE va fi prezent și anul acesta în Tîrgu Mureș, de data aceasta cu un eveniment de o zi, la Cetatea Medievală, unde va organiza un concert rock simfonic – Vița de Vie Simfonic – cu participarea specială a Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș, condusă de dirijorul Remus Grama.

Spectacolul este grandios, gândit și calculat până la cel mai mic detaliu, de la scenă, lumini și efecte vizuale, până la cei 40 de muzicieni prezenți pe scenă. Primul concert cu acest proiect special avut loc în 2018, în cadrul celei de-a două ediții AWAKE Festival, atunci când Vita de Vie împreună cu Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș, condusă de Remus Grama – dirijor, au fost headlinerii unei seri memorabile.

Ne-am dorit foarte mult ca după un an și jumătate de restricții, care au dus la amânarea următoarei ediții a Festivalului AWAKE, să aducem în aceasta vară o bucățică din feelingul AWAKE în inima Mureșului și totodată, să sprijinim artiștii locali, care, împreună cu întregul sector cultural, au fost greu încercați de pandemia COVID 19 și imposibilitatea organizării evenimentelor. Suntem foarte bucuroși că Vița de Vie și Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș au acceptat invitația noastră și că ideea de a organiza un concert simfonic la Cetatea Medievală din Tîrgu Mureș a fost primită cu brațele deschise de către Primăria Tîrgu Mureș și Consiliul Județean Mureș.” – a declarat Laura Coroianu, vicepreședinte Asociația Culturală Culturaft, organizatorul evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită și se va putea face în baza unui tichet de acces, ce poate fi descărcat gratuit de pe IaBilet, la următorul link: https://www.iabilet.ro/bilete-awake-presents-vita-de-vie-în-corzi-64963/. Cei care și-au achiziționat deja bilete la ediția amânată AWAKE Festival 2020 sau au primit o invitație la achiziționarea vinilului Vița de Vie în Corzi Live vor avea prioritate la obținerea tichetului de acces pentru evenimentul din 22 august.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța tuturor participanților la eveniment, atât public cât și echipa de organizare, evenimentul va avea loc în aer liber și organizat în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data desfășurării acestuia, iar organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, purtarea măștii în spațiile comune (bar, toalete etc.), păstrarea distanței sociale față de alți participanți și minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate, folosirea porților de acces și a locurilor alocate.

Mai multe detalii legat de condițiile și regulamentul de acces vor fi comunicate în săptămâna dinaintea evenimentului.

Un eveniment organizat de Asociația Culturală Culturaft, cu sprijinul Primăriei Tîrgu Mureș și al Consiliului Județean Mureș, powered by George – Primul banking inteligent și Rock FM.