18 / AUGUST / 2021

Activitati, program si reguli de acces la “AWAKE prezinta Vita de Vie Simfonic”, cu participarea extraordinara a Filarmonicii de Stat Tirgu Mures, dirijor Remus Grama

Vita de Vie va concerta pe 22 august alaturi de Filarmonica de Stat Tirgu Mureş, condusa de dirijor Remus Grama, la Cetatea Medievala Tirgu Mures, in cadrul unui eveniment prezentat de AWAKE. In deschidere: Vizi.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

➝ Access public: 16:00

➝ Expoziţie de arta contemporana Artdoor, organizata in colaborare cu OAR Mures: 16:00 - 23:00

➝ Designers’ Bazaar by Târgul Cetății: 16:00 - 23:00

➝ Chill si Vinil: 16:00 - 21:00

➝ Board Games Area by Zilele Jocurilor: 16.00-23.00

➝ Platforma Feed Your Mind - discutii pe teme inspiraţionale: 17:30-19:30

   • 17:00-17:10 - Intro

   • 17:10-17:30 - Calin Ignat de la Bere Noah - Despre cum sa produci local o bere artizanala

   • 17:30-18:00 - Larisa Pop de la Mr. Pop, Victor Bodoc de la Elephant si Zsigmond Istvan de la 112 - Discutie pe tema cafenelelor de specialitate din Tirgu Mures

   • 18:00-18:30 - Mihai Ungureanu de la Zilele Jocurilor si Ali Plays a Lot - Discutie pe tema comunitatii Board Games

   • 18.30-19.00 - Discutie pe tema Teatrului Indepedent din Tirgu Mures

➝ Teatru Impro - The Funkers: 19:30 – 21:00

➝ Concert Vizi: 19:00 – 20:00

➝ Concert Vita de Vie si Filarmonica de Stat Tirgu Mures, condusa de dirijor Remus Grama: 21:00 - 23:00

Programul evenimentului poate suferi modificari in functie de conditiile meteo si numarul publicului participant.

Accesul se va putea face in baza unui tichet de acces valid, descarcat gratuit de pe IaBilet.ro. Un singur tichet permite accesul pentru o singura persoana o singura data. Tichetul de acces va trebui pastrat pe toata durata evenimentului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si presupune respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale la momentul desfasurarii evenimentului.

Cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta participantilor, ale staffului si ale artistilor, concertul va avea loc in aer liber si cu respectarea masurilor legale locale impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentului.

Potrivit legislatiei in vigoare, accesul in incinta si participarea la eveniment sunt permise doar pentru:

*Documentatia doveditoare trebuie sa fie eliberata de laboratoare medicale acreditate.

Persoanele care se afla in imposibilitatea de a participa la eveniment, daca au emis deja un tichet de acces gratuit de pe IaBilet.ro, sunt incurajate sa returneze tichetul de acces printr-un email la contact@iabilet.ro, astfel incat alti doritori sa le poata folosi, avand in vedere faptul ca numarul de persoane ce pot accesa incinta locatiei este limitat.

Cei care detin bilete la editia amanata AWAKE Festival 2020 sau au primit o invitatie la achizitionarea vinilului Vita de Vie in Corzi Live, daca nu au descarcat deja un tichet de acces de pe IaBilet.ro pentru evenimentul din 22 august si doresc sa participe, sunt rugati sa trimita un email la office@emagic.ro, in care sa solicite un tichet de acces.

Accesul copiilor:

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului si luminilor puternice. Participantii la eveniment care vor decide sa intre insotiti de cei mici, isi asuma raspunderea pentru acestia, iar accesul pentru ei se va face in baza unui tichet de acces emis pentru ei.  Organizatorii recomanda sa asigurati copiilor casti de protecție. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.​

Recomandarile organizatorilor:

Organizatorii le recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, mentionata mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi redus.

Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu:

Achizitionarea bauturilor si produselor alimentare

In incinta perimetrului Cetatii Medievale Tirgu Mures, participantii la eveniment vor avea posibilitatea de a achizitiona bauturi racoritoare, apa, bere cu si fara alcool si gustari.

Produsele vor putea fi procurate cu numerar sau card bancar.

Alte informatii generale

Inregistrarea de orice fel a spectacolului (exceptand acreditarile oferite de organizator in acest scop) este strict interzisa. Organizatorul evenimentului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.

In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop, care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

Tichetul de acces nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare, pentru o singura persoana.

Tichetul de acces nu poate fi vandut sau reprodus, reproducerea tichetelor de acces fiind ilegala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrări video cu participantii la eveniment in scop promotional. Prin participarea la eveniment, spectatorii cedeaza toate drepturile pentru fotografii si inregistrări realizate in timpul concertului.

Un eveniment organizat de Asociatia Culturala Culturaft, cu sprijinul Primariei Tirgu Mures si al Consiliului Judetean Mures, powered by George – Primul banking inteligent si Rock FM.